Blogien kommentointiohje

Blogien kommentointiohje

Päivitys 3.10.2015: Johtuen todella suuresta roskapostimäärästä, Disqus-kommentointi on nyt ainoa vaihtoehto sivujen/blogien kommentoinnille ja keskustelulle.

Disqus pystyy paljon tehokkaammin estämään roskakommentit. Samalla näet koottuna suosituimpia kommentteja/keskusteluja sivujemme eri käyttäjiltä. Keskusteluita ei edelleenkään moderoida eli näkyvät sivuilla heti. Mutta varaamme oikeuden poistaa sääntöjen vastaiset.

Käyttäjien blogien/kotisivujen kirjoituksia voi kommentoida myös Disqusin kautta. Ominaisuus on kaikkien sivujen käytössä ja näkyy artikkelin/sivun alla kommentit-osiossa. Kommentoidessasi Disqusin kautta, voit valita millä tunnuksella kommentin lähetät vaiko nimettömänä. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista kommentissa. Disqusin kautta lähetettyjä kommentteja voi muokata ja poistaa vain matkoilla.netin ylläpito.

Kommentin lisääminen:

1. Lisää kommenttisi artikkelin alla olevalla lomakkeella.

2. Kirjoita nimesi ja kommenttisi (sekä sähköpostiosoitteesi, riippuen blogin/sivun asetuksista). Yhteystietoja ei julkaista ja näkyvät vain blogin/sivun ylläpitäjän hallintapaneelissa. Yhteystietoja ei käyttöehtojen mukaisesti luovuteta ulkopuolisille. Blogin/sivun ylläpitäjä on myös sitoutunut tähän liittyessään palveluun. Väärinkäytöstapauksissa tunnus ja sivu suljetaan.

3. Lähetä kommentti klikkaamalla Lähetä-painiketta.

-Riippuen blogin/sivun ylläpitäjän tekemistä asetuksista kommentti voidaan julkaista heti tai vasta tarkistuksen jälkeen. Blogin/sivun ylläpitäjä voi myös jälkeenpäin muokata ja poistaa kommentteja.

-Kommentit näkyvät aikajärjestyksessä artikkelin lopussa.

-Kirjoittaja on aina itse vastuussa kirjoituksestaan.

-Älä hauku, HUUDA tai muuten kirjoita epäasiallisuuksia.

-Kommentin lähettäjä on vastuussa lisäämästään kirjoituksesta.

Palvelun ylläpito voi poistaa kommentteja ilman ennakkoilmoitusta jos se sisältää:

  • rasistista sisältöä
  • kehotuksia rikokseen
  • henkilötietoja
  • tekijänoikeudella suojattua materiaalia
  • suomen lakia loukkaavaa sisältöä
  • tai linkkejä yllämainittuihin sisältöihin

Voit lähettää palautetta palvelun ylläpidolle.

Vastaa