Ilimoja pitelee

Arkiviikko on taas menossa; Jura paahtaa töissä ja on välillä niin innoissaan ettei meinaa housuissa pysyä 😉 onneksi työpäivän jälkeen voi huoletta vaihtaa housut shortseihin.  Nea on reippaasti tehnyt kouluhommia ja nyt on kertausvaihe menossa.

Alkuviikko oli todella kuumaa ja tuulista. Tuuli ei kuitenkaan viilentänyt lainkaan. Rannalle ei ollut menoa, koska hiekka pölisi niin että iholla pisteli. Nähtiinpä kuitenkin melkoisia aaltoja. Liekö virtaukset olleet myös vaaralliset koska surffareita ei näkynyt. Koska rannalle ei voinut asettua kävimme Nean kanssa eväsretkellä Batawalonga järvialueella. Näimme mahtavia lintuja mm pelikaanin, muutamia erilaisia haikaroita ja ihmeellisen nokkalinnun, niin ja tietysti lokkeja :D.

Tiistaina valloitimme paikallisen botanic gardenin sekä Adelaide zoon. Ihania paikkoja molemmat! Kuumuus vaan meinas tehdä tepposet kun ei meinaa pohjolan ihmiset millään muistaa juoda tarpeeksi… Eilen olikin sitten yllätys kun ilma oli kylmentynyt kymmenellä asteella. Hyrrr. Lämpömittarin lukema oli +23 ja se tuntui viileältä 🙂 Koska oli niiiiiin kylmä kävimme viihdyttämässä itseämme tuossa vieressä olevassa Beach Housessa (jonkin sortin paikallinen Hop Lop).

Nyt taidamme Nean kanssa suunnata askeleet kohti hiekkarantaa ja jo tutuksi tullutta rantaravintolaa. Aamupala siellä on meidän arkjen pikku luksushetki 😉

Kommentit on suljettu.