Viikonlopun viettoa

Viikonlopun vietto alkoi Nean yhdellä jo useaan kertaan esitetyllä toiveella eli Beach housessa käynnillä. Kyseessä eräänlainen paikallinen huvipuisto, missä on erilaisia pelejä, minigolfia, maailmanpyörää ym. hauskaa tarjolla. Siellä vierähti tovi, jonka jälkeen matka jatkui kohti keskustassa sijaitsee 97 vuotta vanhaa suklaatehdasta ja opastettua kierrosta siellä. Kierroksella tuli lyhyt oppimäärä suklaanvamistuksessa ja maistiaiset päälle. Merkki oli Haighs ja täytynee myöntää, että hvyää oli kaikkien mielestä. Kotipakettiin jokainen valitsi yhden pussillisen omaan makuun sopivaa suklaata. Nealle maitosuklaanappeja, Sarille suklaalakritsia ja minä otin uutuutta eli sitruuna valkosuklaata. Loppupäivästä menimme keskustaan Central Markettiin, joka vastannee kauppahallia isommassa koossa maustettuna china town meinigillä ainakin osittain.

Seuraavana päivänä olikin tiedossa retki Barossa Valleyhyn eli viinintuotanto alueelle. Alkuun vähän lämmiteltiin käytiin lelutehtaassa, missä oli maailman isoin keinuhevonen nähtävillä, ja sieltä jatkettiin pähkinöiden ja hedelmien kuivatustehtaaseen. Tämän jälkeen laskeuduttiiin itse viinilaaksoon (tässä vaiheessa mainittakoon, että kyseessä oli bussiretki), jossa vierailtiin neljällä eri viinitilalla viininmaistajaisissa, joista tunnetuin oli Wolff Blass, ja muut olivat Grant Burge, Kies family wines ja joku minkä nimeä en enää muista ( ei siksi, että muisti olisi mennyt ;)). Loppumatkasta käytiin vielä Whispering Wall padolla, missä padon pintaa pitkin kuiskaus kuului toiselle puolelle uskomattoman hienosti monen sadan metrin päähän.

Nyt ollaankin jo kotosalla, ja huominen voisi olla vaikka lepo- eli rantsupäivä ennen ensi viikon puurtamista.

Kommentit on suljettu.