Glenelg tällä viikolla

Först några ord på svenska, så att släktingar in Sverige hänger med i händelserna. Denna vecka har varit mer ”den gråa vardagen”. Jag har varit på sjukhuset och fått följa mycket intressanta operationer. Hoppas att jag har lärt mig  något som följer med till Tammerfors. Nea och Sari har också varit duktiga och gjort en massa läxor så att Nea har inte så mycket kvar för resten av resan. Glenelg – stadsdelen där vi bor är mycket fint område med en lång strand, mycket äffärer att shoppa ( tusan också) och en hel del restauranger och fika ställen. Matportionerma är rätt stora och speciellt efterrätterna är fantastiska. Nu till helgen blir visit till Barossa valleys vingårdar och litet shopping på själva cityn.

Australialainen elämänmeno on aika mukavaa. Ihmiset ovat varsin ”maalaisia” jalat maassa olevia, hyvin rentoja ja todettiin tuossa Sarin kanssa, että tällaiseen downshiftaukseen pitäisi pyrkiä myös kotimaassa. Hommat näyttää kuitenkin sujuvan täällä yhtä hyvin kuin koto Suomessa, jos ei joltain osin jopa paremmin. Ihmiset ovat ottaneet meidät turistit varsin hyvin vastaan, ja kovasti ovat kyselleet mistä päin ollaan tulossa. Ehdotuksina on ollut mm. Sveitsi, Saksa, Tanska, Espanja ja Meksiko.

Täällähän on nyt tosiaankin syksy, ja säät sen mukaiset. Alkuviikosta oli kuumempi jakso ja lämpö pyöri 30-34 asteen seudussa, ja nyt muutama päivä on ollut sadekuuroja ja 20-25 astetta. Loppukesällä on tietysti paljon herkkuja ja mm. Tämän vuoden ensimmäiset tuoreet mansikat on syöty ( olivat lähes yhtä hyviä kuin Suomessa – pieniä ja makoisia) ja myös tuoreet viikunat ovat olleet erinomaisia. Lopettelen tällä kertaa auringon laskiessa, papukaija pariskunnan sirkutukseen lähipuusta.

Kommentit on suljettu.