Morphettville race

Tänään, maanantaina Australiassa on kansallinen vapaapäivä hevoskilpailujen vuoksi. Tottahan toki siis meidänkin piti lähteä katsomaan laukkakisoja. Hiukan jänskätti etukäteen että päästäänkö sisälle ilman iltapukuja ja hattuja. Sisälle päästiin ja emme onneksi olleet ainoita, jotka oli hiukan arkisemmissa asusteissa. Hienoja pukuja ja hattuja oli kuitenkin paljon ja ihmiset oli juhlatunnelmissa. Hevoset oli upeita ja nopeita, jockeyt taas puolestaan, no, sanotaan että pieniä 😉

Nea ei olisi millään malttanut lähteä kisoista pois, mutta kuumuus oli sitä luokkaa että rantaelämä alkoi houkutella kummasti. Pyörähdomme ”kodin” kautta vaihtamassa rantakamppeet päälle ja pikaisesti rannalle. Kotimme vieressä on upea ranta, jossa on ihana ottaa aurinkoa ja turvallista uida. Nea treenasi ansiokkaasti lainelautailua!

Nyt alkaa ilta jo hiipiä, mutta lämpö on edelleen +25. Huomenna onkin sitten arkipäivä!

Kommentit on suljettu.