Uutta matkustusmukavuutta Lomalennolla Phuketiin

Uutta matkustusmukavuutta Lomalennolla Phuketiin

Finnairin Lomalennot lentää ensi talvena ilman välilaskua Thaimaan Phuketiin Finnairin uudella Airbus A330 -laajarunkokoneella. Uudet laajarunkokoneet ovat osa Finnairin laajaa kaukoliikenteen kalustouudistusta.

Phuketin-lennoilla päästään matkustamaan mukavammin kuin koskaan, laadukkaassa sekä tilavassa Comfort-luokassa ja korkeatasoisessa turistiluokassa.

”Lomalentojen asiakkaat pääsevät nyt ensimmäistä kertaa nauttimaan Finnarin reittilentojen bisnesluokkaa vastaavasta istuinmukavuudesta”, kertoo Finnairin Lomalentojen myyntipäällikkö Heidi Niemenlehto-Järvinen.

Lomalentojen Comfort-luokan uuden sukupolven vuodeistuimet runsaine istuin- ja jalkatiloineen sijaitsevat koneen etuosassa. Comfort-luokassa ruokajuomat eli viini ja olut sekä virvokkeet sisältyvät hintaan.

Turistiluokassa on tilavat ergonomisesti suunnitellut istuimet, joissa on säädettävä niskatuki. Matkustajille tarjoillaan lennon aikana veloituksetta kaksi lämmintä ateriaa kahvin tai teen kanssa.

Kaikilla asiakkailla on käytössään henkilökohtainen viihdejärjestelmä, jonka valikoimassa on useita kymmeniä elokuvia, lastenohjelmia, tv-sarjoja, pelejä ja musiikkia moneen makuun. Comfort-luokassa viihdejärjestelmän käyttö sisältyy hintaan, turistiluokassa järjestelmän saa käyttöön lisämaksusta.

”Matkustusmukavuutta parantaa myös se, että välilaskut jäävät pois ja kohteeseen lennetään suoraan Helsingistä, nyt ensimmäistä kertaa Finnairin omalla koneella”, kertoo Niemenlehto-Järvinen.

Finnairin Lomalento Phuketiin lennetään neljänä päivänä viikossa 6.11. alkaen.

Finnairin laajarunkokoneella lennettäviä välilaskuttomia Phuketin-matkoja myyvät Aurinkomatkat ja Lomamatkat.

(Matkoilla.net/HP – Lähde: Finnair)

Image: Tim Beach / FreeDigitalPhotos.net

Vastaa