Lomamatkat vie ensi syksynä uusiin kohteisiin Israelissa

Lomamatkat vie ensi syksynä uusiin kohteisiin Israelissa

Lomamatkat on julkaissut kaksi ensimmäistä syksyn 2012 uutuuskohdettaan, jotka ovat Tel Aviv ja Natania. Uudet kohteet täydentävät Lomamatkojen monipuolista Israelin-lomatarjontaa.

”Suomessa on paljon vannoutuneita Israel-faneja, jotka lomailevat maassa vuodesta toiseen. Asiakkaamme ovat toivoneet uusia Israelin-kohteita, ja nyt vastaamme tähän toiveeseen,” sanoo Lomamatkojen tuotantojohtaja Maija Boshkov .

Monipuolisuus valtti

Lomamatkat on järjestänyt matkoja Israeliin vuodesta 2008. Tarjolla on ollut Eilatin rantalomia, kiertomatkoja sekä erikoisryhmämatkoja. Nyt lisätyt uutuuskohteet täydentävät tarjontaa entisestään. Suurista kotimaisista matkanjärjestäjistä vain Lomamatkoilla on valikoimissaan Natania ja Tel Aviv.

Vapaamielinen ja moderni Tel Aviv on valittu National Geographicin maailman rantakaupunkikohteiden top 10 -listalle Nizzan kaltaisten matkailuklassikoiden rinnalle. Tel Aviv onkin kohde, jossa ranta- ja kaupunkiloman parhaat puolet yhdistyvät saumattomasti samaan matkaan.

Matkailusta elävä, noin 30 kilometriä Tel Avivista pohjoiseen sijaitseva Natania puolestaan tarjoaa puitteet rennolle rantalomalle näyttävissä maisemissa.

”Israelin valttikortti on sen monipuolisuus matkailumaana. Esimerkiksi perinteinen rantalomakohde Eilat ja moderni suurkaupunki Tel Aviv tarjoavat hyvin erilaista lomatunnelmaa. Israelissa tosin etäisyydet ovat niin lyhyitä, että kohteesta kuin kohteesta on helppo tehdä retkiä kiinnostaviin paikkoihin, kuten Jerusalemiin tai Kuolleellemerelle.” Boshkov kertoo.

Uusiin kohteisiin lennetään Helsingistä Finnairin Airbus A319 -lentokoneilla 4.10. alkaen, ja matkat ovat myynnissä nyt Lomamatkojen verkkosivuilla.

(Matkoilla.net/HP, Lähde: Lomamatkat)

Vastaa