Facebookissa toimiva Lomahuutokauppa avattu

Facebookissa toimiva Lomahuutokauppa avattu

Lomahuutokauppa tuo jännittävää huutokauppatunnelmaa Facebookiin ja antaa käyttäjille mahdollisuuden ostaa unelmaloma edulliseen hintaan. Huudettavana on kerrallaan yksi käyttäjien äänestämä lomamatka ja korotukset tehdään euro kerrallaan nollasta eurosta lähtien.

Lomahuutokaupan osoite on www.lomamatkat.fi/huutokauppa .

Sana huutokaupasta levinnyt suusta suuhun

Lomahuutokauppa on vasta alkutaipaleellaan, mutta se on jo nyt löytänyt suuren joukon innokkaita lomahuutajia. Huutokauppaa on käyty niin vilkkaasti, että järjestelmällä on ollut vaikeuksia pysyä perässä – nopeimmillaan huutoja on tehty peräti sekunnin välein.

Facebookin käyttäjien innostuneisuus näkyy siinä, että ensimmäiset huutokaupatut kohteet ovat menneet kuin kuumille kiville, vaikka huutokauppaa ei ole suuremmin mainostettu missään. Huutokauppa on löydetty ennen kaikkea suosittelujen perusteella.

Sosiaalinen media on tehnyt Lomahuutokaupasta ilmiön. Sana on levinnyt käyttäjien kesken, kun he ovat suositelleet sitä toisilleen ja jakaneet linkkiä ystävilleen sosiaalisessa mediassa.

Käyttäjät päättävät huudettavat kohteet

Lomahuutokauppaa on käyty tähän mennessä kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla 500 euron matkalahjakortti huudettiin 371 eurolla ja toisella kerralla noin 1 600 euron arvoinen kahden hengen yhden viikon loma Kreikan Zakhyntoksessa 902 eurolla.

Lomahuutokaupan huudettavat kohteet valitaan käyttäjien äänestyksen perusteella. Käyttäjät voivat äänestää suosikkiaan kulloinkin kolmen kohteen joukosta. Huutokauppaa käydään viikoittain aina torstai-iltapäivisin, ja se on avoin kaikille Lomamatkojen Facebook-tykkääjille.

(Matkoilla.net/HP – Lähde: Lomamatkat)

Vastaa