Business Traveler palkitsi Finnairin bisnesluokan parhaana pohjoismaisena

Business Traveler palkitsi Finnairin bisnesluokan parhaana pohjoismaisena

Amerikkalainen liikematkustajille suunnattu Business Traveler -lehti on valinnut Finnairin parhaimman bisnesluokan tarjoavaksi lentoyhtiöksi Pohjoismaissa. Päätöksen takana oli lehden paljon matkustavien lukijoiden suorittama arviointi.

Finnair on panostanut bisnesluokan matkustajien viihtyvyyden ja mukavuuden lisäämiseen entisestään. Finnairin tuoreimmassa Airbus A330-koneessa on täysin uudistettu bisnesluokka, jossa on uudentyyppiset vaakatasoon liukuvat vuodeistuimet sekä uudenlaisen järjestelyn myötä lisää paikkoja, jotka tarjoavat entistä enemmän yksityisyyttä. Kolmannes bisnesluokan asiakkaista voi uudessa bisnesluokassa valita yksin istuttavan vuodeistuimen ilman vieressä olevaa toista istuinta. Finnair on istuinten käyttöönotossa ensimmäisten lentoyhtiöiden joukossa maailmassa.

Finnairin bisnesmatkustajille suunnattuihin palveluihin lukeutuvat myös 11.12. avattu uuden sukupolven Via Spa -kylpylä ja moderni Via Lounge Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Lounge ja kylpylä tarjoavat ainutlaatuisia hyvinvointi- ja mukavuuspalveluita etenkin Finnairin Eurooppa-Aasia-liikenteen vaihtomatkustajille.

”Via Spa -ympäristö on lentokenttämaailmassa ainutlaatuinen ja kertoo siitä, että Finnair todella välittää asiakkaidensa hyvinvoinnista”, kuvailee asiakaskokemuksien kehittämisestä vastaava päällikkö Markku Remes.

Lisäksi Finnair avasi hiljattain Priority Lane -lähtöselvitysalueen Helsinki-Vantaan T2-terminaalissa, jonka kautta bisnesmatkustajien turvatarkastus sujuu sukkelammin aamun ja illan ruuhkatunteina.

Business Traveler -lehden lukijat kuuluvat maailman eturivin liikematkustajiin, jotka tekevät keskimäärin 24 edestakaista lentomatkaa vuodessa.

(Matkoilla.net/HP – Lähde: Finnair)

Image: Tim Beach / FreeDigitalPhotos.net

Vastaa