Kotimatkalla

Saavuimme eilen Sydneystä Singaporeen. Matka sujui varsin mukavasti ja kahdeksan tuntinen lentomatka meni elokuvien, herkullisten lentokoneruokien 😉 ja pohjejumpan merkeissä. Saavuimme väsyneinä Singaporeen, missä piti odottaa mukava hotellihuone. No huoneessa sinänsä ei ollut mitään vikaa, mutta Nean lisävuode puuttui eikä niitä enää ollut vapaana. Yritimme saada edes lisäpeittoja ja neljännellä kerralla onnistuimme saamaan kaksi huopapeittoa ja kaksi tyynyä. Ei lakanoita tai muuta mikä olisi helpottanut sijaisvuoteen tekemistä. Niinpä nukuimme paremmin tai huonommin kaikki kolme samassa sängyssä. No aamulla oli kuitenkin hyvä aasialainen aamupala odottamassa. Samoin uima-allas ja aurinkolöhöily. Ulos chekkauksen jälkeen lähdimme piipahtamassa vielä Singaporen keskustassa. Tuli tehtyä aitoja ostoksia chinatownissa ja nähtyä mm. Maailman suurin suihkulähde, joka on kuulemma Guinnesin ennätysten kirjassakin. Nyt istua törötämme lentokentällä odottaen pääsyä viettämään pitkää perjantaita lentokoneessa. Huomenna Suomessa – mukavaa!

Kommentit on suljettu.