Arki Adelaidessa

Jahans, voisi kai sanoa, että olemme laskeutuneet mukavaan, leppoisaan aussi-arkeen. Aamulla Jura lähtee töihin sulautuneena hyvin muihin töihin menijöiden joukkoon. Minä ja Nea aloitellaan päivät tekemällä aamulenkki meren rannassa muiden ulkoilijoiden joukossa. Ainakin täällä Adelaiden Glenelgissä näyttää asuvan urheiluillista porukkaa; juoksijoita, uimareita, surffaajia, pyöräilijöitä näkyy paljon. Sauvakävelijät puuttuu joukosta 😉 Lenkin ja aamutoimien jälkeen alkaa Nealla koulutyöt tiukan opettajan valvonnassa. Ahkera neiti uurastaa parvekkeella aurinkolasit silmillä. Kotiopettajan töihin täällä sisältyy myös pyykinpesu, imurointi ja muut kotityöt. Kouluaherrusten jälkeen on vapaata. Yleensä toiveena Nealla on yllätys yllätys – uinti. Mereen emme ole vielä uimaan ehtineet/uskaltautuneet, mutta asuntomme alakerrassa on hyvät uima- ja porealtaat sekä höyry+suomalainen sauna. Nea on kovin innostunut myös shoppailusta, ja siihen antaa kyllä hyvät puitteet viereinen Jetty Road. Se on Glenelgin pääkatu jossa on vieri vieressä kahviloita, ruokapaikkoja, vaateliikkeitä, delishoppeja ja muut mukavaa.

Ilma on suomalaiseen makuun varsin mukava; pääosin puolipilvistä ja lämpötila päivällä kolmenkymmenen korvilla ja aamulla kahdenkymmenen pintaan. Kuvia emme ole yrityksistä huolimatta saaneet liitettyä blogiin, kun meillä ei ole käytössä ”oikeaa tietokonetta”.

Olemme varanneet loppuviikoksi matkat Melbourneen. Täällä on maanantaina yleinen vapaapäivä hevoskilpailujen vuoksi (!) joten saamme vietettyä Melbournessa pidennetyn viikonlopun.

Kommentit on suljettu.