Cleland

Oleskelu Australiassa alkaa käymään pikku hiljaa oikeassa ajassa. Australia on monella tavalla hauska ja erikoinen maa kaukana Suomesta. Kuitenkin Suomi  tuntuu olevan hyvin täällä kartalla, sillä jo lentokentälle saavuttuamme eräs mies kysyi Suomeksi, että mistä päin tultiin. Sitten prepaid kortteja hommatessamme tapasimme Annikki Aaltosen, jonka isä on suomalainen. Metrossa tapasimme paikallisia, jotka olivat lähdössä ensi toukokuussa risteilylle Suomeen jne jne.

Första legida veckoslutet har vi varit i Adelaide. Vi har gjort city promenaden runt i stan, sett en glimt av Clipsal 500 racebil tävling, ätit sushi, och visiterat Cleland wildlife parken, där vi fick se koala björnar, kengurus och andra otroliga vilddjur. Den var en otrolig upplevelse.

Ensimmäinen työviikko takana. Mielenkiintoista on ollut, ja yllättäviä ammatillisia ahaa elämyksiä on koettu. Ensi viikolla homma jatkuu, ja arkirutiinin on syntymässä joku rytmi. Paljon mielenkiintoisia leikkauksia ja opetustilanteita tulossa, ja niitä odotellaan.

Tässä välissä on pakko sanoa ja pyytää anteeksi mahdollisia kirjoitusvirheitä, sillä iPad arvaa puolet sanoista ja muuttaa niitä koko ajan, joten koettakaa ymmärtää mitä on kirjoitettu 🙂 Tänään käytiin Clelandin villi-eläin puistossa.  Mahtava kokemus. Siellä sai kävellä puiston alueella vapaana kulkevien eläinten joukossa.  Päästiin porukalla mm. Syöttämään kenguruita, selittelemään koala karhuja ja muuta mukavaa

Kommentit on suljettu.