Kesällä Särkänniemeen!

Kesällä Särkänniemeen!

Tulevana kesänä kannattaa suunnistaa Tampereelle Särkänniemen huvipuistoon. Kausi starttaa vappuna 1.5. ja päättyy elokuun puolivälin tienoilla.

Huvipuistoyhtiö sanoo panostaneensa asiakkaiden toivomaan ohjelmatoimintaan. Kesän uutuuksia ovat vauhdikas Peter Pan- show. Peter Pan ystävineen seikkailee Särkänniemessä tiistaista lauantaihin juhannuksesta elokuun puoliväliin saakka. Tamperelaisen Musiikkiteatteri Palatsin kanssa toteutettavan produktion pääosissa nähdään monista musikaaleista ja televisiosta tuttu Saija-Reetta Kotirinta (Leena) sekä Palatsiteatterin tähdet Kimmo Blom (Peter Pan) ja Jukka Mänty-Sorvari (Kapteeni Koukku). Muita uutuuksia ovat Mustat Aukot –planetaario-ohjelma, kyyttölehmät Lasten Eläintarhalla sekä Tanganjikajärven paludaarioallas Akvaariolla.

”Ohjelmien seuraaminen alueella sisältyy lipun hintaan, joten monipuolisuutemme puistona korostuu entisestään”, toimitusjohtaja Miikka Seppälä kertoo. Tapahtumista ensimmäinen järjestetään vappupäivänä, jolloin koko perheen vapputapahtuman tähtinä ovat mm. Ipanapa-orkesteri, liikennepoliisit Maltti ja Valtti sekä Peppi hevosineen. Lisäksi valitaan Pirkanmaan vapputaituri.

Myöskin MTV3:n suositun Pitkä kuuma kesä – ohjelman kuvaukset jatkuvat 22.5. alkaen sunnuntaisin heinäkuun 24. asti. Ohjelman uusina juontajina nähdään Susanna Laine ja Mikael Konttinen, musiikkia tarjoilee Lenni-Kalle Taipaleen yhtye yhdessä vierailevien artistien kanssa.

Monipuolista toimintaa koko perheelle

Delfinaarion pullokuonoviisikko on talven aikana harjoitellut uusia tehtäviä. Planetaariossa kesän uutuusohjelma on nimeltään ”Mustat Aukot”. Tämän digitaalisen elokuvan on tuottanut Clark Planetarium (Salt Lake City, Utah, USA) ja se sisältää uusimpia kolmiulotteisia tehosteita aiheesta. Akvaarion uusi allas esittelee afrikkalaisen Tanganjikajärven elämää. Tanganjikajärvi on yksi maailman suurimmista ja lajistoltaan ainutlaatuinen.

Lasten Eläintarhalla voi tutustua maatiaiseläimiin. Maatiaiseläimet ovat alkuperäisiä suomalaisia rotuja, joita ei ole jalostettu. Tuttavuutta voi tehdä kainuunharmas-lampaiden ja kyyttölehmien kanssa. Kyytönmaidosta valmistetut tuotteet ovat kulinaristien suosiossa, ja ensi kesänä niitä on myynnissä Näsinneulan aulassa sijaitsevassa lähiruokapuodissa. Myynnissä on myös kyytönmaidosta tehtyä jäätelöä.

Nopeammin laitteisiin Quick Passilla

Laitteisiin pääsee ensi kesänä nopeammin uudella Quick Passilla. Ennakkoon Elämys- tai Ipana-avaimen ostanut asiakas saa mahdollisuuden varata Särkänniemen Nettipuodista ilmaiseksi kolme kappaletta Quick Passeja. Passilla pääsee tiettynä kellonaikana erillisen Quick Pass –jonon kautta nopeammin tiettyihin laitteisiin ja Delfinaarioon. Quick Passeja voi myös ostaa paikan päältä Särkänniemestä tai Särkänniemen Nettipuodista.

Särkänniemen lippuja saa ennakkoon Särkänniemen Nettipuodista, kaikista Suomen Siwoista sekä pirkanmaalaisista majoitusyrityksistä. Ennakkoon ostetut liput ovat 2 euroa edullisempia.

(Matkoilla.net/HP – Lähde: Särkänniemi)

Vastaa