Singapore

Kirjoittaessani tätä päivitystä istun Singaporen illassa parvekkeella huurteinen Chang olut pöydällä. Pitkä ja mukava päivä on takana. Tänään on tutustuttu kaupungiin 30 asteen ja noin 95% kosteudessa. Muutama sana tulostamme.

Saavuimme eilen Singaporeen iltapäivällä aavistuksen huonon yön jälkeen koneessa. Ensimmäistä kertaa elämässä jet lag pääsi yllättämään kuin paikallinen taifuuni konsanaan. Nimittäin – Saavuttuamme upeaan majapaikkaan (Marjon luo) päätimme lähteä paikalliseen ruokapaikkaan meren rannalle. Ruoka oli todella hyvää mustapippuri kanaa, paistettua riisiä, curry-kana taskuja jne… jotain tapahtui eli oli kuin olisin törmännyt seinään. Kaikki energia hävisi ja hyvä kuin jaksoin talsia majapaikkaan ja sänkyyni. Sen jälkeen nukuin kuin tukki läpi yön. No saas nähdä mitä tapahtuu tänään samaan aikaan.

Tarina päättyy tältä erää tähän, sillä ystäväni Chang on loppu ja Nea vaatii menoa uima-altaille el erinomainen vaihoehto sekin

-Jura-

 

Kommentit on suljettu.