Kuka

Olen Minna, turkulainen 32-vuotias nainen. Olen kotoisin pienestä autotehtaastaan tunnetusta Uudestakaupungista joka on mielestäni yksi parhaista paikoista viettää kesää suomessa mökillä rentoutuen. Siellä asustelee edelleen äitini ja isäni, minulla on pikkusisko Sanna ja isoveli Hannu sekä perheeseen kuuluu myös heidän ihanat lapsensa ja puolisonsa.

Viimeiset 6 vuotta olen työskennellyt rekrytointialan yrityksessä nimeltä Elan IT Resource Oy ja viimeisimpänä roolina Account Manager vastaten asiakassuhteista ja uusasiakashankinnasta. Edelleenkin mukana on itse rekrytointitoimeksiantojen tekeminen.

Haaveenani on pitkään ollut pidempi matka jonnekin päin maailmaa, kunhan on se ”oikea hetki”. No nyt se sitten oli ja kaikki järjestyi niin kotona kuin töissäkin hurjan helposti joten aloin elää unelmaani todeksi! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

comments powered by Disqus