Ohje: kirjautuminen muilla tunnuksilla

Aiempikin rekisteröitymistapa on edelleen normaalisti käytössä, mutta nyt on mahdollista kirjautua ja rekisteröityä sivustollemme käyttäen Facebook-, Twitter-, Google-, Yahoo- ja WordPress.com -tunnuksia.

Voit kirjautua/rekisteröityä pääsivun oikeassa reunassa olevassa kirjautuminen-kohdassa tai osoitteessa matkoilla.net/kirjaudu. Klikkaa haluamasi palvelun logoa ja täytä tarvittavat tiedot.

Kun rekisteröidyt käyttäen yllämainittujen palveluiden tunnuksia, sinulle luodaan automaattisesti vain käyttäjätunnus. Jos kuitenkin haluat lisäksi oman blogin, tulee se tehdä rekisteröitymisen jälkeen täällä. Olethan kirjautuneena ennen kuin menet Blogit-sivulle-sivulle jotta blogi luodaan käyttäjätilillesi!

Hyödyt

  • Ei sähköpostiaktivointia. Käyttäjätili on heti käytössä.
  • Ei erikseen omaa salasanaa palveluumme.
  • Profiilisivusi tiedot otetaan käyttämästäsi palvelusta.
  • Muutama hiiren klikkaus ja aikaa menee alle puoli minuuttia.
Arvostamme yksityisyyttäsi

Käyttöehtojemme mukaisesti emme luovuta tietojasi kolmannelle osapuolelle ilman lupaasi.

Myös kirjautuminen onnistuu

Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt palveluun, voit myös kirjautua edellämainuilla tavoilla. Kuitenkin sähköpostiosoitteesi palveluumme tulee olla sama kuin käyttämässäsi palvelussa jotta näet esim. aiemmin luomasi blogit ja pääset muokkaamaan niitä. Muutoin sinulle luodaan kokonaan uusi profiili.

Haluatko poistaa automaattiset sovelluskirjautumiset tunnukseltasi? Seuraa näitä ohjeita.

Voit kuitenkin koska tahansa ottaa sovellukset uudelleen käyttöön kirjautumalla palveluumme käyttäen mainittuja sovelluksia.

Julkaistu kohteessa Tiedotteet, Tuki Merkitty: ,